Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul
Dorești să-ți echilibrați karma? Ești atras de artele vindecătoare sau cauți să-i ajuți pe ceilalți? Dragonul ca Duh, Totem și Animal de Putere te poate ajuta! Dragonul te învață responsabilitatea pentru sufletul tău și cum să duci o viață de onoare și plină curaj. Aprofundați simbolismul și sensul Dragonului pentru a afla cum acest ghid al spiritului vă poate motiva și lumina.
Dragonul este o fiară mitică cu o combinație de trăsături reptiliene și forme serpentine. Dragonul figurează în legendele mai multor culturi din întreaga lume. Această creatură puternică și fascinantă a fost inspirație pentru nenumărate cărți, poezii, artă, filme și alte medii expresive. Dragonul a fost respectat în multe culturi și este fie onorat, fie este foarte temut.
Deși dragonii din Est și Vest au caracteristici fizice destul de similare, reprezentările lor simbolice sunt drastic diferite și, într-un fel, indică diferențele culturale dintre aceste civilizații. Cea mai notabilă diferență dintre dragonii asiatici și europeni este că, în timp ce folclorul european i-a descris pe dragoni ca fiind creaturi malefice, înfricoșătoare și răuvoitoare, culturile asiatice îi consideră ființe benefice.
Dragonul, profesorul din tine
Asiaticii consideră că cel care reușește să-și domine dragonul interior, va avea un caracter mult mai puternic. Dragonul, este un fel de profesor de arte marțiale care își învață studentul să-și depașească propriile limitări și temeri. Dragonii asiatici au multe forme asemănătoare animalelor, cum ar fi broaște țestoase și pești , dar sunt cel mai frecvent descrise ca un șarpe cu patru picioare.
În mod tradițional, ele simbolizează puterile educative favorabile, în special controlul asupra apei, precipitațiilor, taifunilor și inundațiilor. În același timp, Dragonul este stăpân peste toate cele patru elemente ale materiei și poate lua orice formă și culoare dorește. Metafizic, abilitățile Dragonului de schimbare a formei echivalează cu stăpânirea șamanului asupra elementelor. Are puterea de a se transforma în diverse animale și capacitatea de a intra în Lumea Creatoare a Viselor.
În zilele Chinei Imperiale, Împăratul Chinei folosea de obicei dragonul ca simbol al puterii sale imperiale. În arta Feng Shui, Dragonul reprezintă avere, autoritate, creștere, noroc și dezvoltare. În Europa, aceste ființe formidabile simbolizează capacitatea de a se ridica peste circumstanțe și de a vedea lucrurile clar, în deplinătatea lor.
Aveți mai jos câteva produse cu dragoni:
Ce simbolizează Dragonul:
- Transformare;
- Înţelepciune;
- Cunoașterea metafizică;
- Inspirație;
- Longevitate;
- Protecție împotriva forțelor malefice exterioare din toate direcțiile;
- Energie împământată;
- Conducere;
- Îndeplinirea potențialului;
- Bogăție;
- Forța spiritului;
- Pricepere magică;
- Vitalitate;
- Măiestrie;
- Iluminare divină;
- Fericirea personală.
De acord cu tot ce ati spus. Imi permit o observatie: Dragonul din titlu nu este un dragon asiatic, ci unul european. Dragonii asiatici au patru membre sau doua membre si doua aripi. Nu exista si cu aripi si cu membre superioare. Asta este inventie europeana, probabil de la reprezentarea ingerilor. O ineptie. In afara de insecte toate vietatile sunt TETRAPODE. asa AU REZULTAT DIN EVOLUTIE SAU ASA LE-A DAT DUMNEZEU!
Sunteti sigur?!